Ημερήσιο ωροσκόπιο Παρασκευή 10-04-2020 και οι αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν τα ζώδια :: Διαβάστε πως αυτές οι αστρολογικές όψεις επηρεάζουν τα ζώδια στις σημερινές πρόβλέψεις από την αστρολόγο Ζαϊρα.

Πρόβλεψεις ζωδίων

Κριός

Το περιβάλλον σας άμεσο και έμμεσο πολύ πιθανό να υποστηρίζει τις απόψεις σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί και να αποδώσουν. Ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακής ασφάλειας θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί τώρα. Οχι και τόσο καλή εποχή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ίσως είναι πιο έντονος απ’ότι συνήθως με αποτέλεσμα να σας παρασύρει σε δυσάρεστες εμπειρίες με τους άλλους.

Ταύρος

Οι ανταγωνιστικές, επιθετικές και σεξουαλικές ορμές σας διεγείρονται ενώ η ψυχραιμία δεν είναι χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Δεν φαίνεται να είστε υπομονετικοί, ιδιαίτερα με τα μέλη της οικογενείας σας. Αποφύγετε τις γρήγορες αντιδράσεις όταν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν είναι με το μέρος σας ή ότι δεν μπορούν να καταλάβουν σε βάθος το πρόβλημά σας.

Δίδυμοι

Αισθήματα νοσταλγίας, συναισθηματισμού και μια λαχτάρα για στενή επαφή ή μια αίσθηση συναισθηματικής συμπάθειας προς κάποιο άλλο πρόσωπο ανακινούνται τώρα. Το να βρεθείτε με ανθρώπους που σας συνέδεε κάτι στο παρελθόν ή φίλους παλιούς, ίσως αποδειχτεί προσοδοφόρο τώρα. Τα οικονομικά σας και η δημιουργική σας ικανότητα θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο ή πολύ σύντομα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο (Στις γυναίκες μια καλή περίοδος για τεκνοποίηση. Στους άνδρες η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για βελτίωση των συνθηκών εργασίας ή η εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας).

Καρκίνος

Ενταση στην οικογενειακή σας ζωή, συγκρούσεις μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικών αναγκών, άλυτα συναισθηματικά προβλήματα θα παρουσιαστούν τώρα και θα χρειαστούν σοβαρές διευθετήσεις και συμβιβασμούς από μέρους σας. Η πλευρά του εαυτού σας που συνήθως είναι κρυμμένη ή βρίσκεται στο περιθώριο είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί τώρα με αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά για σας. Πλησιάζετε ή φτάνετε σε κάποιο σημείο κρίσης, που σας πιέζει να αντιμετωπίσετε άσχημες προσωπικές καταστάσεις και η οικογενειακή και ιδιωτική σας ζωή δεν φαίνεται να είναι ήρεμη. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε αλλαγές (πράγμα δύσκολο για τώρα), που είναι απαραίτητες για την λύση των προβλημάτων σας.

Λέων

Τείνετε να αισθάνεστε κλεισμένοι με τον εαυτό σας ή μπλοκαρισμένοι από κάποιους άλλους ανθρώπους τώρα, σαν να μην μπορείτε να αποκτήσετε έναν ικανοποιητικό ρυθμό ζωής. Η υπερευαισθησία και οι παιδαριώδεις αποφάσεις σας πολλές φορές θα κριτικάρονται έντονα από το άμεσο περιβάλλον σας. Ισως όχι πολύ καλή περίοδος για να πάρετε αποφάσεις άμεσα συνδεδεμένες με τον χώρο που ζείτε ή τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Καλύτερα να κινηθείτε προς την κατεύθυνση κάποιας συνεργασίας σε σχέση με την δουλειά σας ή στην αναζήτηση καινούργιων δραστηριοτήτων. Εκεί τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά για σας τώρα.

Παρθένος

Αισθάνεστε λίγο επιθετικοί και παρορμητικοί και ίσως ενεργήσετε τώρα αυθόρμητα και νιώσετε αργότερα άσχημα γι’αυτό. Οι συναισθηματικές εκρήξεις είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα αν νιώθετε αρκετά αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας. Ισως προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας γυρνώντας την πλάτη σας σ’αυτά (π.χ. παραίτηση από τη δουλειά, διαζύγιο κλπ), χωρίς να προσπαθήσετε πρώτα να επικοινωνήσετε ή να ακούσετε και τις απόψεις τρίτων. Από την άλλη πλευρά αυτή η αστρολογική επιρροή ίσως σας βοηθήσει να ξεφύγετε τελικά από το τέλμα που βρίσκεστε. Οπως και να’χει το πράγμα, προσέξτε να μην το βάλετε στα πόδια πριν προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας ή τουλάχιστον γνωρίστε τις συνέπειες που πιθανό να αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον.

Ζυγός

Αυτή τη στιγμή νιώθετε μια ανάγκη για γλυκύτητα υπό μορφή συναισθηματικής ή σωματικής στοργής ή ακόμα και με την μορφή τροφής. Εχετε την τάση να είστε ευχάριστοι και επιεικείς. Οι διαφορετικές αξίες και γούστα σας με τους σύντροφους σας ίσως οδηγήσουν όμως σε έντονες συγκρούσεις ή σε μια διαφορετική προοπτική και κατανόηση. Εξαρτάται από σας το πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

Σκορπιός

Υπάρχει μεγάλο βάθος στις συζητήσεις σας. Βρίσκετε τον εαυτό σας να φανερώνει μυστικά ή πολύ προσωπικά ιδιωτικά θέματα, καθώς επίσης και να κάνει διαπεραστικές ερωτήσεις στους άλλους. Οι επιπόλαιες απαντήσεις δεν σας ικανοποιούν τώρα. Είναι κατάλληλη στιγμή να ερευνήσετε ένα περίπλοκο πρόβλημα ή κάποιο μυστήριο, να ψάχνετε για κάτι κρυμμένο ή χαμένο, καθώς επίσης και να γνωρίσετε περισσότερο τον εσωτερικό και βαθύ σας εαυτό.

Τοξότης

Ανάγκη για κοινωνικότητα, συντροφικότητα και συναισθηματική επαφή με αδελφές ψυχές, η φιλία και η υποστήριξη των άλλων είναι τα θέματα που τονίζονται αυτόν τον καιρό. Αυτό που αξίζει αυτήν την περίοδο είναι η εμβάθυνση στις σχέσεις σας με άλλους πέρα από το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον. Τα κοινωνικά γεγονότα και η συμμετοχή σας σε κάποια ομαδική προσπάθεια είναι κάτι που επίσης θα σας ικανοποιήσει.

Αιγόκερως

Αυτή τη στιγμή νιώθετε μια ανάγκη για γλυκύτητα υπό μορφή συναισθηματικής ή σωματικής στοργής ή ακόμα και με την μορφή τροφής. Εχετε την τάση να είστε ευχάριστοι και επιεικείς. Οι διαφορετικές αξίες και γούστα σας με τους σύντροφους σας ίσως οδηγήσουν όμως σε έντονες συγκρούσεις ή σε μια διαφορετική προοπτική και κατανόηση. Εξαρτάται από σας το πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

Υδροχόος

Η φαντασία σας, σας οδηγεί σε μια έντονη επιθυμία για να δραπετεύσετε από το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας. Το σπίτι σας φαίνεται πως θα παίξει ουσιαστικό ρόλο θετικό ή αρνητικό σε αυτή την περίοδο της συναισθηματικής αναστάτωσης ή σύγχυσης. Πολλές φορές θα συλλάβετε τον εαυτό σας να νοσταλγεί ανθρώπους και καταστάσεις, όνειρα και ελπίδες απραγματοποίητες. Ισως να μην είναι τόσο καλή εποχή για να πάρετε αποφάσεις μακρόχρονες ή ουσιαστικών αλλαγών. Καλύτερα να περιμένετε λίγο.

Ιχθείς

Αυξημένη φυσική δύναμη, θάρρος και ισχυρή αίσθηση για την περιπέτεια κάνουν αυτή την χρονική περίοδο της ζωής σας πολύ ενδιαφέρουσα. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να κάνετε κάτι τολμηρό, ασυνήθιστο, πρωτότυπο κάτι που θα θέλατε να μείνει στην ιστορία. Αναζητάτε την διέγερση, φυσική και σωματική. Το κύριο πεδίο δράσης σας θα είναι η ενασχόλησή σας και μια υπόθεση που εκκρεμεί από το παρελθόν. Και στις δυο περιπτώσεις η πιθανότητα ξαφνικής επιτυχίας ή λύσης είναι πολύ πιθανή τώρα. Ακόμα εκμεταλλευτείτε κάποιες ξαφνικές προτάσεις που θα σας γίνουν (Ξαφνική επαγγελματική καλή τύχη στην ζωή κάποιου. Ενα ευχάριστο γεγονός που το χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία).

Καλώς ήρθες στο neailia.gr που βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας!
close-image