MENU

25.5 C
Pýrgos
Δευτέρα 28/9 12:59

Προβλέψεις για τα ζωδια σήμερα Δευτέρα 28-09-2020 και οι αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν τα ζώδια :: Διαβάστε πως αυτές οι αστρολογικές όψεις επηρεάζουν τα ζώδια στις ημερήσιες πρόβλέψεις από την αστρολόγο Ζαϊρα.

Πρόβλεψεις ζωδίων

Κριός

Βρίσκεστε σε μια διάθεση σιγουριάς και αποφασιστικότητας και ο καιρός είναι καλός για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια και για ότι απαιτεί μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο, πράγμα που θα σας βοηθήσει στο να περάσετε ορισμένα σχέδιά σας από την θεωρία στην πράξη. Καλή εποχή για οποιοδήποτε επαγγελματικό ή προσωπικό ξεκίνημα. Η δημιουργικότητά σας επάνω σε πολλούς τομείς βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα.

Ταύρος

Κοινωνικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και η διασκέδαση σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Νιώθετε όμορφα και αρκετά δυνατοί στο να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας θα αποκτήσουν ανοδική πορεία αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές ή την υπερβολική αισιοδοξία και να προχωρήσετε σε υποχρεώσεις που αργότερα δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Ακόμα ίσως υπάρξει μια τάση να υπερβάλλετε στο φαγητό και σε κάποιες άλλες μικρο-απολαύσεις. Καλή περίοδος για να δημιουργήσετε μια σχέση ή αν έχετε κάποια να την νομιμοποιήσετε (Ενα ευχάριστο γεγονός μέσα στην οικογένεια κάποιου. Η εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας).

Δίδυμοι

Νιώθετε την επιθυμία για συναισθηματική διέγερση, για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ή να επαναστατήσετε ενάντια της καθημερινότητας. Τώρα αναπτύσσετε μια αυξημένη δημιουργικότητα και μια πρωτοτυπία η οποία αν κατευθυνθεί σωστά μπορεί να φέρει εκπληκτικά θετικά αποτελέσματα (Ξαφνικά καλά νέα από μια γυναίκα. Ενα σχέδιο που παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης. Η πραγματοποίηση της ξαφνικής και ανέλπιστης επιτυχίας σε κάποιον ιδιαίτερα ξεχωριστό τομέα).

Καρκίνος

Πολυάσχολη περίοδος με πολλά γράμματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις στο πρόγραμμά σας. Ισως νιώσετε πνευματική ανησυχία και υπερβολική επιθυμία να μεταδώσετε τις απόψεις σας. Ακόμα, μια κατάσταση ίσως φανερωθεί, στην οποία πρέπει να εκφράσετε τις απόψεις σας, να τις ξεκαθαρίσετε ή να πάρετε αποφάσεις για κάποιο ζήτημα. Προφυλαχθείτε απ’ το να πάρετε βιαστικές αποφάσεις και προσπαθήστε να αποφύγετε το σπάσιμο των νεύρων σας.

Λέων

Είστε αισιόδοξοι και πιθανά πολύ υπερβολικοί τώρα. Λιγότερο προσεκτικοί απ’ ότι συνήθως με την αίσθηση, ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά στη ζωή σας. Αν παραείστε επιεικείς με τον εαυτό σας, αν ξοδεύετε πολλά, ή αν φτάνετε στα άκρα με κάθε τρόπο, αυτές οι τάσεις θα επιδεινωθούν. Ομως, στοχεύετε υψηλότερα απ’ ότι συνήθως και μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία ή επαφή μπορεί να σας παρουσιαστεί τώρα.

Παρθένος

Προσέξτε μια τάση που θα αποκτήσετε τώρα στο να παραφέρεστε, να φτάνετε σε ακρότητες, ή να προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας στους άλλους με παράδοξους ή καταναγκαστικούς τρόπους. Υποθέσεις άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογενειακή κατάσταση θα εξελιχθούν μέσα από συνθήκες έντασης ή μεγάλων διαφωνιών. Οι άλλοι και ιδικά οι γυναίκες δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τις απόψεις σας. Ο συναισθηματικός έλεγχος θα είναι ανύπαρκτος. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα τώρα.

Ζυγός

Πιθανό να γίνεστε περισσότερο μελαγχολικοί, υπερευαίσθητοι και συγκινήστε περισσότερο απ’ότι συνήθως. Η ευερεθιστικότητά σας ίσως προκαλέσει διαφωνίες και σύγχυση στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι σχέσεις με τους γονείς, τα παιδιά και άλλους στενούς συνεργάτες, ίσως γίνουν πιο τεταμένες ή περάσουν μέσα από μια περίοδο δυσκολιών. Τα πάντα αυτή την εποχή θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να θέσετε τα συναισθήματά σας κάτω από τον πλήρη έλεγχο της λογικής.

Σκορπιός

Αισθάνεστε τυχεροί και υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας ή νιώθετε υπερβολικά αισιόδοξοι. Προσέξτε τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις που δίνετε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να νιώσετε αργότερα ανόητοι και πνιγμένοι από τις υποχρεώσεις σας. Η διάθεσή σας είναι χαρούμενη και οι κοινωνικές σας επαφές καλές. Με το άμεσο περιβάλλον σας όμως ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές οι οποίες συχνά οδηγούν σε προσωρινή διακοπή σχέσεων.

Τοξότης

Αισθάνεστε περισσότερο ερωτικοί και στοργικοί τώρα και θέλετε πάρα πολύ να μοιραστείτε αυτή την περίοδο της ζωής σας με κάποιον που αγαπάτε ή το λιγότερο με καλή συντροφιά. Οι δημιουργικές ή καλλιτεχνικές σας τάσεις διεγείρονται και η δουλειά ή ενασχόλησή σας αυτή την εποχή θα γίνει ιδιαίτερα ικανοποιητική. Αισθηματικές σχέσεις αν δεν υπάρχουν θα εμφανιστούν στην ζωή σας τώρα (Μια καινούργια αισθηματική ή ερωτική σχέση. Επιθυμία για τεκνοποίηση).

Αιγόκερως

Κρυμμένα πάθη, φόβος, ζήλιες, πόθος και επιθυμίες ή ανάγκες εμφανίζονται σε σας τώρα και μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στις πολύ στενές σχέσεις σας. Εχετε την τάση να γίνεστε καταπιεστικοί ή απαιτητικοί σε μια στενή σχέση σας, φορτισμένοι συναισθηματικά και να πιέζετε τα πράγματα σε μια υπερφορτωμένη συναισθηματική ατμόσφαιρα. Θετικά, μια σχέση μπορεί να γίνει βαθύτερη ή να ξαναγεννηθεί τώρα, δίνοντας καινούργια ζωή από την επιθυμία σας να φανερώσετε τον πραγματικό σας εαυτό στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αλλά είναι καλύτερα τώρα να επανελέγξετε προσεκτικά όλα τα σημαντικά ζητήματα. Είστε λίγο ευκολόπιστοι και μπορείτε εύκολα να κατευθυνθείτε ή να εξαπατηθείτε, γι’αυτό να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Να αποφεύγετε οποιαδήποτε συμφωνία ή συναλλαγή με ανθρώπους, που φαίνονται κάπως ανειλικρινείς ή ανέντιμοι, γιατί πιθανώς και να είναι. Ενώ η έλλειψη προσοχής και μνήμης κάνουν αυτή την περίοδο δύσκολη για πρακτικές υποθέσεις, μπορείτε να διευρύνετε τη συναίσθηση του ενστίκτου σας. Οποιοσδήποτε τομέας μεταφυσικής, πνευματικής, θρησκευτικής φύσης, τώρα σας ενδιαφέρει περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Επίσης ελκυστική βρίσκετε τη φαντασία, την τέχνη, την μουσική, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση ή το θέατρο. Επιδιώξτε αυτούς τους τομείς. Σας ανοίγουν νέους τρόπους αντιμετώπισης του κόσμου και ενεργοποιούν την δημιουργική σας φαντασία.

Ιχθείς

Προσέξτε μια τάση που θα αποκτήσετε τώρα στο να παραφέρεστε, να φτάνετε σε ακρότητες, ή να προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας στους άλλους με παράδοξους ή καταναγκαστικούς τρόπους. Υποθέσεις άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογενειακή κατάσταση θα εξελιχθούν μέσα από συνθήκες έντασης ή μεγάλων διαφωνιών. Οι άλλοι και ιδικά οι γυναίκες δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τις απόψεις σας. Ο συναισθηματικός έλεγχος θα είναι ανύπαρκτος. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα τώρα.