«Μένουμε σπίτι» με τα 5 καλύτερα ντοκιμαντέρ του NetFlix σύμφωνα με το IMDB

Ελπίζω να «μένουμε σπίτι» πραγματικά και όχι “για πλακα”. Εκτός από καλές ταινίες υπάρχουν και άλλα που μπορείς να παρακολουθήσεις. Παράδειγμα ένα καλό ντοκιμαντέρ. Διαλέξαμε τα καλύτερα ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το IMDB, που μπορείτε να βρείτε στην πλατφόρμα του Netflix και να δείτε για να περάσει η ώρα …

5. Terra

Όλοι γνωρίζουμε ότι η φύση δεν είναι καλά, πάσχει και αυτή από κάτι … αλλά γιατί; Το ντοκιμαντέρ Terra σας δείχνει την αλήθεια για τις ζούγκλες και τη φύση.  Το IMDb έδωσε στον Terra ένα καλό σκορ 8,4.

4. Εξέλιξη του hip-hop

Ίσως το πιο γνωστό στυλ μουσικής είναι το Hip-Hop. Το IMDb έδωσε το έγγραφο ωραία 8,4, τι δίνετε;

3. Χειμώνας στη φωτιά

το 2013, οι Ουκρανοί πολίτες επαναστάτησαν ενάντια στο καθεστώς. Αυτό προκάλεσε μεγάλο χάος στη χώρα και η Netflix επέλεξε να καταγράψει εκείνη την εποχή. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει μάλλον “βαριές” εικόνες. Το IMDb το βαθμολόγησε με 8.4.

2. Be Here Now

Το Be Here Now είναι ένα ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τον Αμερικανό Andy Whitfield που έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Έλαβε 8,7 από το IMDb.

1. Hans Zimmer: Ζήστε στην Πράγα

Μπορεί να μην το έχετε ακούσει ποτέ, αλλά αυτό είναι ένα ντοκιμαντέρ που θα σας μαγέψει με τη μουσική του. Ίσως θα μπορούσες να το δεις σαν συναυλία. Το ντοκιμαντέρ βαθμολογήθηκε μέχρι τώρα με 9.1!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!

Όλοι μπορούν να σχολιάσουν ελεύθερα. Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα Ελληνικά διαγράφονται. Υβριστικά κλπ σχόλια επίσης διαγράφονται.

Please enter your name here