Το 2020 έρχονται στις κινηματογραφικές αίθουσες πολλές νέες ταινίες. Οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι δουλεύουν ασταμάτητα για να καταφέρουν να τις ολοκληρώσουν και να  προβληθούν στους κινηματογράφους το συντομότερο. Ανάμεσα στις νέες ταινίες του 2020 υπάρχουν πραγματικά μεγάλα ονόματα.

Bad Boys for Life

Το τελευταίο μέρος της τριλογίας του Bad Boys. Η ταινία με τους Will Smith και Martin Lawrence κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου και αναμένεται με πολύ δράση και θέαμα…
Cast: Will Smith, Martin Lawrence και Vanessa Hudgens κ.α.

Mulan

Όσοι γνωρίζουν την κλασική ταινία της Disney Mulan ήρθε η ώρα να τη δουν και σε «ζωντανή» έκδοση. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαρτίου 2020.
Cast: Yifei Liu, Donnie Yen και Jet Li κ.α.

James Bond: No Time To Die

Ταινία με τον James Bond που δεν έχει χρόνο να πεθάνει περιμένουμε το 2020 με τον ο Daniel Craig να κάνει την τελευταία του εμφάνιση σε αυτή ως 007. Στην υπόθεση της ταινίας, ένας παλιός φίλος του πράκτορα ζητά τη βοήθειά του. Ο James, φυσικά, δεν μπορεί να αρνηθεί και ξεκινάει η δράση … Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 2 Απριλίου.
Cast: Ντάνιελ Κρέιγκ, Άννα ντε Άρμας, Ράμι Μάλεκ κ.α.

Black Widow

H Scarlett Johansson έρχεται ως Natasha, ή «Μαύρη Χείρα» στη νέα ταινία της Marvel. Θα την δούμε στην πρώτη της σόλο ταινία την Πρωτομαγιά.
Cast: Scarlett Johansson, David Harbour κ.α.

Dolittle

Αναμένεται στις αίθουσες την 16η Ιανουαρίου και είναι η ιστορία του κυρίου Dolittle που μπορεί και μιλάει με τα ζώα. Προτείνω να πάρετε και τα παιδιά σας μαζί.
Cast: Robert Downey Jr, Tom Holland κ.α.